BS Electro

Data & netwerkbekabeling plaatsen in regio Gent

Voor de netwerkbekabeling te plaatsen komt ons bedrijf nabij Gent u snel helpen in heel België. BS Electro in Zottegem heeft de nodige kennis. We luisteren naar al uw zorgen en wensen. Voor uw bedrijf in Gent zijn wij de beste keuze om databekabeling te laten plaatsen, lees er hieronder alles over!

data en netwerken

Uw netwerkbekabeling plaatsen voor snelle internet- en telefoonverbindingen in Gent

Om zeker te zijn van een vlotte internet– of telefoonverbinding in uw bedrijf nabij Gent, is het laten plaatsen van data- en netwerkbekabeling door BS Electro het beste idee. Van de inkomende databekabeling en de patchpanelen te laten plaatsen voor u bedrijf nabij Gent, tot en met het stopcontact naast uw computer. Wij bieden professionele ondersteuning in heel het installatieproces. Qua merken werken wij onder meer met hard- en software van Ubiquiti UniFi en bekabeling van Nexans, Draka en Excel. Wij hebben ervaring met allerlei soorten databekabeling voor uw bedrijf in regio Gent dat u door ons gaat laten plaatsen. Daar horen pvc-kabels bij, optische bekabeling, koperbekabeling en zelfs brandwerende kabels bij. Kijk zeker eens naar bekabeling van glasvezel. We stemmen ze geheel af op het vermogen van uw elektriciteitsnetwerk en leveren testverslagen af volgens de ISO-normen.

Inclusief wifianalyse

De specifieke hardware die ons bedrijf aansluit, omvat onder andere routers, switches, access points, camerabewakingssystemen (incl. opslag beeldmateriaal) en noodvoeding. Zo blijft uw netwerk te allen tijde online en op volle toeren draaien bij eventuele storingen. Voor het laten plaatsen van uw databekabeling voor uw bedrijf in Gent of in heel België, zijn wij de juiste keuze. Om een doeltreffende netwerkbekabeling te plaatsen stellen we vooraf altijd een gedetailleerde wifistudie op van uw bedrijf nabij Gent. Daarbij houden wij rekening met de indeling van de ruimtes en de plaatsing van uw meubelen bij het laten plaatsen van de netwerkbekabeling en databekabeling van uw bedrijf nabij Gent.

Ontdek waarom wij zo gekwalificeerd zijn

Bij BS Electro in Zottegem beschikken we over verschillende certificaten voor elektriciteitswerken. Deze tonen aan dat databekabeling en netwerkbekabeling laten plaatsen voor ons bedrijf nabij Gent geen geheimen kent. Zo behaalde we onlangs het Ubiquiti Enterprise Wireless Admin (UEWA)-attest. Voor elke kabel die wij aanleggen of monteren, bezorgen wij u een testverslag en een bijbehorend kabelcertificaat. Contacteer ons bedrijf nabij Gent zeker voor meer informatie rond het laten plaatsen van een netwerkbekabeling of databekabeling! Maak gebruik van ons e-mailadres stefaan.bossier2@telenet.be of bel naar 0498716835 en 0491223739. We zijn ook bereikbaar via het contactformulier.

Data- of netwerkbekabeling laten aanleggen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!